måndag 20 april 2020

Information från rektor Åsa




Hej
I denna ovanliga tid som vi befinner oss i så kommer här några rader med
information som gäller framöver på Åby.

Vi har det bra på Åby, många barn och elever är på plats och vår personal är också till stor del på plats.

Viktigt är att vi fortsätter att hålla oss till de restriktioner som Folkhälsomyndigheten går ut med dvs att man är hemma vid symtom. Vi tvättar händerna ofta och vi försöker hålla avstånd. Om man är frisk så måste man vara i skolan.

Det blir dock en hel del förändringar och en del saker kommer att ställas in. Det handlar om en del traditioner och aktiviteter som inte kommer att bli av, tyvärr.

Vi börjar med det som på Åby är en viktig tradition och det är skolavlutningen i kyrkan. Den ställs i år in och vi återkommer med mer information om detta. Vi kommer att göra vårt allra bästa för att eleverna ska få en fin dag men som det ser ut nu kommer det att bli en avslutning utan er vårdnadshavare.

Öppet hus på skolan och fritidshemmets dag kommer också att utebli, så även invigningen av Förskolan Ekbacken.

Även det föräldramöte som vi brukar ha för blivande förskoleklass kommer att ställas in och ni kommer att få informationen i ett brev hemskickat till er.

Vi håller på att planera upp sommaren och vår personals semestrar och har skickat ut en länk till er som har barn på förskolan och fritidshemmet, vi ber er svara på denna så vi kan planera på bästa sätt.

Jag vill tacka er för gott samarbete. Detta är en mycket speciell situation och vi måste lösa detta tillsammans.


Åsa Wenell

Rektor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar