fredag 23 augusti 2019

Vecka 34

Redan fredag! Det har varit en riktigt bra vecka. Mycket är fortfarande nytt och vi behöver några veckor för att få in alla rutiner. Vi är tacksamma om vi får vara själva med era barn tills rutinerna sitter. Därefter är ni föräldrar välkomna att hälsa på oss i skolan, men vänta någon månad och hör av er innan, gärna via mail.

I matte har vi börjat jobba med Min siffterbok och vi har även börjat i matteboken som heter Pixel.


Igår fick barnen hem ett schema. Vi vill förtydliga att fokustiden som ligger 12.50-13.50 på torsdagar INTE gäller alla. Den är till för de elever som behöver lite extra gnuggning eller om man varit sjuk och behöver lite extrastöd. Det är vi pedagoger som bestämmer vilka barn som vi anser behöver detta. Vi hör av oss till berörda föräldrar.

Vi har delat upp ansvaret lite mellan oss. Maria är ansvarig för matte och Sara är ansvarig för svenska. Undrar ni något så vet ni vem ni kan kontakta. Gäller det något allmänt ser vi gärna att ni mailar oss båda så svarar den som har möjlighet först samtidigt som vi båda får samma information. Observera att Maria och Björn inte jobbar på fredagar.
Behöver ni snabbt komma i kontakt med oss är det enklast att sms:a Björn, 070-348 54 52. Vid icke bråskande ärenden kan ni maila oss så ringer vi upp eller svarar via mail.

Bokbussen kommer till skolan varannan måndag. Vi kommer att fixa lånekort till alla barn. Om någon redan har ett lånekort så vore vi tacksamma om ni mailade oss snarast så att vi vet. Hör vi inget så utgår vi från att vi ska fixa det. Det är samma kort för alla bibliotek i kommunen.

Måndag 26/8 
Tisdag 27/8 
Onsdag 28/8
Torsdag 29/8
Fredag 30/8 Idrott inne

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar