torsdag 27 januari 2022

Vecka 4

Den veckan kommer veckoinformationen redan idag, torsdag. Imorgon är varken jag eller Emma på plats. Jag (Maria) är ju ledig på fredagar och Emma är sjuk. Annan känd personal från skolan kommer att vara i klassen imorgon, fredag. Vi har också fått göra så att ingen hade idrott idag men imorgon har alla som är här idrott, oavsett färggrupp.

Vi har haft ytterligare en vecka med mycket stor frånvaro både bland elever och personal. Vi uppskattar att ni tar ert föräldraansvar och har barnen hemma vid minsta symtom och testar dem. Ni har varit duktiga på att meddela oss resultaten på testerna och det uppskattar vi mycket. Tack för att ni stöttar och hjälper era barn med skolarbetet hemma när de börjar piggna till och orkar med lite jobb. Det är en tuff period för oss alla just nu. Ungefär halva klassen har varit på plats i skolan under veckan och kämpat på med skolarbetet här och ni andra kämpar på hemma.

I svenska har vi bland annat jobbat med instruerande texter.

I matte har vi jobbat med skala samt börjat repetera klockan igen.

I SO har vi tittat på Lilla aktuellt och gjort nutidskryss för att hålla oss uppdaterade på vad som händer i Sverige och världen. Vi har även fortsatt arbetet med nordisk mytologi.

Under veckan har vi även gjort dessa underbara snögubbetavlor.



Vi kommer inte att ha några läxor fram till sportlovet, men vi uppmuntrar gärna till läsning hemma ändå.

Vi har fått tänka om angående utvecklingssamtalen och gå över till plan B på grund av den höga smittspridningen just nu. Samtalen kommer inte att påbörjas nästa vecka som först var tanken. Mer information kommer i början av nästa vecka.


Trevlig helg!


Vecka 5


Måndag 31/1




Tisdag 1/2



- Fokustid 13.50-14.30


Onsdag 2/2





Torsdag 3/2


- Idrott (gul grupp) 


Fredag 4/2


- Idrott (blå grupp) 
 


Kommande händelser:


Vecka 8 Sportlov
Fredag 18/3 Studiedag
Måndag 21/3 Stängningsdag
Vecka 16 Påsklov
Fredag 27/5 Lovdag
17 juni Skolavslutning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar