tisdag 11 januari 2022

Välkomna tillbaka!

 Välkomna tillbaka till skolan och vårterminen -22. Vi hoppas att alla har haft en fin ledighet och laddat energi för sista terminen i åk 3. Skoldagen imorgon är som vanligt mellan kl, 8:20 och 13:50. 

Vi har gjort vissa justeringar i schemat och färggrupperna och kommer därför skicka med nya scheman hem imorgon, så kolla gärna barnens mappar imorgon eftermiddag. Det påverkar dag för idrott, så titta noga om ert barn har bytt grupp. 

Den senaste tidens smittspridning har väl knappast undgått någon. I skolan kommer bland annat anpassningar i matsalen att göras och vi jobbar även som tidigare framförallt i halvklass. Det är viktigt att man stannar hemma från skolan även vid lindriga förkylningssymptom och att PCR-test genomförs innan eleven kommer tillbaka till klassen. Snabbtest är inte tillförlitliga. Vi hoppas att vi precis som tidigare kommer kunna ha ett bra samarbete och dialog vid frånvaro. 

Mer information kring skolarbetet återkommer vi som vanligt med på fredag. Första veckan kommer vi inte att skicka med någon läxa hem. 

/Emma, Maria, Alexander & Albin 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar