fredag 20 augusti 2021

Brev från vår rektor Åsa

 Välkomna tillbaka till ett nytt läsår på Åbyskolan 


Jag hoppas att ni alla har haft en fin sommar. På Åbyskolan har personalen varit i gång nu i över en vecka för att planera, möblera och ställa i ordning för att göra allt klart inför skolstart. 

På Åbyskolan har vi inga vakanser nu när terminen börjar, vi har gjort anställningarna klara under sommaren och vi är nu fulltaliga. Det känns mycket bra och återigen kan vi stolt meddela att vi har 100% behöriga lärare i alla ämnen. 

Vi har råkat ut för en oplanerad händelse i fritidsrummet i Tegel vilket gör att vi nu har fritids på Röda skolan. Även förskoleklassen kommer att vara i Röda. Vi hoppas att detta är väldigt tillfälligt och vi snart kan vara tillbaka i våra ordinarie lokaler. Ni kommer att få information så fort vi vet mer om tidsplanen. 

När det gäller Covid 19 så fortsätter vi att följa restriktionerna. Vi fortsätter med handtvätt, handsprit och hålla avstånd. Jag vill be er alla att hjälpa oss i arbetet att hålla ner smittspridningen och hålla era barn hemma om de har symtom. Håll er uppdaterade på de restriktioner som gäller och jag kommer att skicka ut information till er också när de uppdateras. 


Jag vill avsluta med att återigen hälsa er alla välkomna till ett nytt läsår, jag hoppas att det blir ett bra läsår, vi gör det tillsammans. 


Åsa Wenell 

Rektor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar