fredag 11 juni 2021

Avslutning och ett stort tack!

 Det gångna året har överhuvudtaget inte påmint om något vi tidigare upplevt, varken i samhället i stort eller i skolan. För oss alla har det varit en prövning. Det har för många familjer inneburit en markant ökning av tid hemma, kanske både i form av distansarbete och ett oändligt "vabbande" och dessutom en oro över att bli sjuk eller smitta andra. Många elever har som sagt varit hemma betydligt mer än tidigare, vilket också medfört att ni föräldrar blivit involverade i skolarbetet på ett annat sätt. Vi vill tacka för ett gott samarbete under läsåret!

Idag var det äntligen dags för skolavslutning, även den annorlunda precis som förra året. Vi hade en fin dag tillsammans med klassen, men håller tummarna för att nästa års avslutning också kan delas med er föräldrar. Dagen kändes kanske också lite sorglig för många. Nadine som varit elevassistent i klassen sedan påsklovet gjorde sin sista dag hos oss, det fälldes en del tårar över det. Till hösten väntar värnplikt för Nadine. Vi önskar henne lycka till! Hanna som vikarierat som fritidspedagog efter att Björn slutade kommer inte heller att vara kvar i klassen till hösten (men jobbar lite på fritids i sommar) och kommer sedan jobba vidare i vikariepoolen. Vi hoppas såklart att vi förr eller senare kommer att återse både Nadine och Hanna på skolan.

Slutligen, ett STORT tack för den fina sommarpresenten från klassen som vi fick idag! Tack också för alla små personliga kort, teckningar och presenter som vi fått från barnen i klassen under gårdagen och idag! Det är verkligen uppskattat!




Vi önskar er alla en riktigt fin och avkopplande sommar! 

/Emma & Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar