fredag 5 februari 2021

Vecka 5

 Vi har avrundat veckan med en riktig toppendag! Förmiddagen spenderades i pulkabacken och vi hade en riktigt rolig stund tillsammans. Alla traskade hem till skolan nöjda, glada och med rosiga kinder. Vi hann lagom skriva fredagsbok innan lunchen. 






I svenska under veckan har vi jobbat med att ordna händelser i kronologisk ordning. Vi har också jobbat med faktatexter. 

På mattelektionerna har vi introducerat algoritmer (uppställningar), både med addition och subtraktion. 

På engelskan tittade vi på en film om djur och pratade om vilka djur vi gillar.

Kluriga gåtor om olika artefakter skrevs på tekniken.

I NO fortsatte vi jobba med kroppen och våra sinnen. Vi har både läst, diskuterat, tittat på film, jobbat med frågor och gjort smak- och lukttest. 

Även nästa fredag kommer vi att vara ute under förmiddagen. Förutsatt att kylan håller i sig kommer vi att åka skridskor nere på rinken. Kolla gärna över hur ni har det med skridskor. Det finns några att låna på skolan, men inte en hel klassuppsättning. Hör gärna av er till oss om ni behöver låna så att vi redan tidigare i veckan har möjlighet att se över storlekar på låneskridskor. Alla måste ha hjälm på isen! Vi kommer att ha en alternativ uteaktivitet om man av olika anledningar inte kan vara på isen. 


Vecka 6


Måndag 8/2





Tisdag 9/2



Läsläxa: Kapitel 17, Gavinis guld + tillhörande sida i läxboken.

Matteläxa: Röda övningskort


Onsdag 10/2




Torsdag 11/2


Fokustid 12.50-13.50


Fredag 12/2


Skridskor och hjälm


Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar